Betaling & bezorging

Veilig betalen

Ben je helemaal tevreden met de kaart die je hebt opgemaakt? Dan is het totaalbedrag van uw bestelling simpel en veilig over te maken via iDeal.

Betalen via Bancontact/Mister Cash

Bij deze betaalmethode kan je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank via jouw digipass. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Betalen met creditcard: MasterCard of Visa

Wil je met een creditcard betalen, dan kom je in een apart versleutelde en beveiligde online omgeving, waar je na het invoeren van jouw details de betaling kunt voldoen.

Betaling niet gelukt?

Als de betaling van jouw bestelling niet lukt, kun je het bedrag altijd overboeken. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 050 – 710 720 (maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur) of stuur een e-mail via info@carddreams.be. Zodra jouw betaling is binnengekomen, voeren wij jouw bestelling direct uit.

Snelle en betrouwbare levering

Thuis bezorgen

We zorgen ervoor dat jij jouw kaarten snel in huis hebt. Bestel je op werkdagen vóór 14:00 ’s uur middags, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verstuurd. Verzending van jouw bestelling geschiedt via DHL en kost €4,95 (inclusief BTW) voor België en Nederland en €9,50 voor de rest van Europa. Houd er mee rekening dat er iemand aanwezig dient te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Indien je dit anders wenst en indien je de levering toch op een ander adres wilt, kan je ons altijd contacteren via 050 – 710 720 of info@carddreams.be. Proefdrukken worden verzonden via PostNL, maar hou er rekening mee dat dit soms tot 3 dagen kan duren voor zij geleverd worden.